שעועית פינטו ואורז
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, שעועית פינטו ואורז עשויים להיות מתכון מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לנסות. מתאים ל-6 מנות. תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 14 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 536 קלוריות . 107 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, מלח, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 55% , המנה הזו מוצקה. ערב טאקו קשה תוצרת בית עם קרניטס ושעועית פינטו , שעועית פינטו, פלפל צלוי ומרק קייל , ושעועית ואורז אדומה בניו אורלינס עם נקניק אנדואי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קטשופ, סוכר חום, חרדל, עשן נוזלי אם רוצים, מלח ופלפל. מערבבים פנימה אורז ושעועית.
מעבירים ל-1-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.