קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

שעועית פינטו מחית יד עם גבינה

שעועית פינטו מחית יד עם גבינה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית טבעונית? שעועית פינטו מעוכה ביד עם גבינה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שן שום, שעועית פינטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, שעועית פינטו, ו שעועית פינטו גבינה.

הוראות

1
מניחים שעועית בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף 10 כוסות מים, בצל ירוק, ו 1 כף שומן חזיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים עד שעועית הם רק במכרז, על 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שומן חזירשומן חזיר
3
מערבבים 1 כפית מלח ים משובח. מכסים חלקית וממשיכים להתבשל עד שהשעועית רכה מאוד, ומוסיפים יותר מים על ידי כוסuls אם מפלס המים נופל מתחת לחלק העליון של שעועית, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
חום שנותר 1/3 כוס שומן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בצל לבן ו sauté עד תחילת חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבןבצל לבן
6
מוסיפים שום; מערבבים 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שעועית למחבת. מחית עם מחית תפוחי אדמה מחית גס, גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים במספיק שעועית בישול נוזלי (כ 1/2 כוס) כדי להרטיב.
8
מערבבים בגבינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 30 דקות. מכסים שעועית ונוזל בנפרד ומקררים. לחמם שעועית על אש נמוכה, ערבוב בנוזל בישול שעועית על ידי 1/4 כוסים אם יבש.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
מגישים שעועית חמה עם טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
10
* גבינה צהובה בהירה, רכה למחצה, השונה מהגבינה הספרדית המיושנת באותו שם. במקום גבינת צ 'דר קלה, מונטריי ג' ק, או מונסטר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מונסטרמונסטר