שעועית פינטו מחית יד עם גבינה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית טבעונית? שעועית פינטו מעוכה ביד עם גבינה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שן שום, שעועית פינטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, שעועית פינטו, ו שעועית פינטו גבינה.
הוראות
מניחים שעועית בסיר גדול כבד.
הוסף 10 כוסות מים, בצל ירוק, ו 1 כף שומן חזיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים עד שעועית הם רק במכרז, על 55 דקות.
מערבבים 1 כפית מלח ים משובח. מכסים חלקית וממשיכים להתבשל עד שהשעועית רכה מאוד, ומוסיפים יותר מים על ידי כוסuls אם מפלס המים נופל מתחת לחלק העליון של שעועית, כ -20 דקות יותר.
חום שנותר 1/3 כוס שומן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל לבן ו sauté עד תחילת חום, על 8 דקות.
מוסיפים שום; מערבבים 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שעועית למחבת. מחית עם מחית תפוחי אדמה מחית גס, גבשושי.
מערבבים במספיק שעועית בישול נוזלי (כ 1/2 כוס) כדי להרטיב.
מערבבים בגבינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 30 דקות. מכסים שעועית ונוזל בנפרד ומקררים. לחמם שעועית על אש נמוכה, ערבוב בנוזל בישול שעועית על ידי 1/4 כוסים אם יבש.)
מגישים שעועית חמה עם טורטיות.
* גבינה צהובה בהירה, רכה למחצה, השונה מהגבינה הספרדית המיושנת באותו שם. במקום גבינת צ 'דר קלה, מונטריי ג' ק, או מונסטר.