קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

שעועית פינטו, קותלי חזיר ואורז

שעועית פינטו, קותלי חזיר ואורז
שעועית פינטו, חזיר, ואורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 466 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו שעועית פינטו ואורז, גאלו פינטו (שעועית ואורז), ו אורז אפוי עם צ'ילי ושעועית פינטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיון ושטיפת שעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מניחים שעועית בתנור הולנדי; מוסיפים מים 2 אינץ ' מעל שעועית, ומשרים 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
ניקוז.
4
להביא שעועית ואת 4 מרכיבים הבאים לרתיחה בתנור הולנדי; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 1/2 שעות או עד שעועית הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
מערבבים באורז, פלפל, ובצל ירוק. מכסים ומבשלים 20 דקות או עד רייס מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
הסר את הקרס חזיר, ולתת מגניב; להסיר ולקצוץ בשר, להשליך עור ועצמות. מערבבים בשר קצוץ מן הקרסוליים, ואם תרצה, 2 כוסות בשר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי