שעועית צמחונית צ'ילי עם סלסה אבוקדו
המתכון שעועית צמחונית צ'ילי עם סלסה אבוקדו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 35 דקות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך אורגנו, בצל, עגבניות שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו צ'ילי צמחוני מהיר עם סלסה אבוקדו, צ'ילי צמחוני מהיר עם סלסה אבוקדו, ו קסדיות תירס ושעועית מוארות עם סלסה אבוקדו-מנגו-צ'יפוטלה (צמחוני/טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול וכבד על בסיס חום נמוך מטגנים בעדינות את הבצל, הפלפלים והשום בשמן הטוב כדי לרכך במשך כחמש דקות.בעוד אלה הם טיגון לערבב את התבלינים יחד.
מוסיפים את תערובת התבלינים לירקות הריכים ומערבבים היטב.
מוסיף את השעועית מנוקזת ולאחר מכן את הבירה.להפוך את החום בינוני ולתת את הבירה להפחית בשליש.
מוסיפים את העגבניות, להפחית לחום נמוך ולהשאיר להתבשל במשך 20 דקות.בעוד הצ ' ילי הוא רותח להפוך את הסלסה.בערך קוצצים את האבוקדו, עגבניות שרי, בצל אדום וצ ' ילי ואז לסחוט את מיץ הסיד מעל ולשלב.
מגישים צ ' ילי על אורז עם סלסה בצד.