שעועית שחורה ונצואלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו שעועית שחורה ונצואלה. מנה אחת מכילה 58 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . מתאים ל-12 ועלותו 10 סנט למנה מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם כמון טחון, אורגנו, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22% . הציון הזה גרוע למדי. מרק שעועית שחורה וצ'וריסו ונצואלה , שעועית שחורה Arepas con Queso וסלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה עיניים, פפה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים שעועית בתנור הולנדי או בקומקום למרק; הוסף מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד למשך שעה.
מסננים ושוטפים את השעועית, זורקים נוזלים. מחזירים שעועית למחבת; מוסיפים מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהשעועית כמעט רכה.
מסננים את השעועית ושומרים 2 כוסות נוזלים. מחזירים את השעועית והנוזל השמורה לתנור הולנדי. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
מוציאים מחצית מתערובת השעועית ומועכים היטב; לחזור למחבת. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהשעועית מגיעה למרקם הרצוי.