תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שעועית שחורה קסדיות תירס. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, שמן זית, תירס הקרנל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: שעועית שחורה וקסדיות תירס, קסדיות תירס ושעועית שחורה, ו קסדיות תירס ושעועית שחורה.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות. מערבבים שעועית ותירס, ולאחר מכן מוסיפים סוכר, סלסה, פתיתי פלפל; לערבב היטב. מבשלים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De Ajo
מיץ לימון, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים טורטייה במחבת, מפזרים באופן שווה עם גבינה, ולאחר מכן העליון עם כמה תערובת שעועית.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים עוד טורטייה על גבי, לבשל עד הזהב, ואז להעיף ולבשל בצד השני. ממיסים יותר חמאה לפי הצורך, וחוזרים עם טורטיות ומילוי שנותרו.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.