תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שעועית שחורה קסדיות תירס. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, שמן זית, תירס הקרנל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: שעועית שחורה וקסדיות תירס, קסדיות תירס ושעועית שחורה, ו קסדיות תירס ושעועית שחורה.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות. מערבבים שעועית ותירס, ולאחר מכן מוסיפים סוכר, סלסה, פתיתי פלפל; לערבב היטב. מבשלים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De Ajo
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים טורטייה במחבת, מפזרים באופן שווה עם גבינה, ולאחר מכן העליון עם כמה תערובת שעועית.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים עוד טורטייה על גבי, לבשל עד הזהב, ואז להעיף ולבשל בצד השני. ממיסים יותר חמאה לפי הצורך, וחוזרים עם טורטיות ומילוי שנותרו.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.