שעועית שחורה לזניה אני
שעועית שחורה לזניאן אני לקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שעועית שחורה, בצל, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לזניה שעועית שחורה, לזניה שעועית שחורה, ו לזניה שעועית שחורה.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות, מבשלים את אטריות הלזניה 10 דקות, עד לדרגת אל-דנטה, ומסננים.
בקערה מערבבים את גבינת הריקוטה והביצה ומניחים בצד. מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית אפייה של 3 ליטר בתרסיס בישול.
מרססים מחבת גדולה בתרסיס בישול, ומקפיצים את הבצל, הפלפל הירוק והשום עד שהם רכים. מועכים 1 פחית שעועית שחורה. מערבבים שעועית שחורה מחית, שעועית שחורה שלמה ורוטב עגבניות למחבת, ומבשלים עד לחימום.
מסדרים 3 אטריות לזניה בתחתית תבנית האפייה המוכנה, ושכבו עם 1/3 כל אחת מתערובת הריקוטה, תערובת השעועית השחורה וגבינת המוצרלה. חזור פעמיים.
אופים 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש.
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה הם הבחירות המובילות שלי ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פרי פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווי סנג ' ובזה קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.