שעועית שחורה קובנית
שעועית שחורה קובנית יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. לכו לחנות ותביאו אורגנו, מים, פלפל קובנל צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שעועית שחורה קובנית, שעועית שחורה קובנית, ו שעועית שחורה קובנית (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולמיין שעועית על פי הוראות החבילה.
מניחים שעועית בתנור הולנדי גדול; מכסים במים קרים, ולתת להשרות לפחות 8 שעות.
שעועית ניקוז, ולחזור לתנור הולנדי.
מוסיפים 14 כוסות מים, עלה דפנה ושום; מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 שעות או עד שעועית מכרז.
תהליך אורגנו, זרעי כמון, ומלח במטחנת תבלינים חשמלית עד הקרקע מעורבב.
צ ' ילי מוקפץ ב 2 כפות שמן חם על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה 5 דקות; להוסיף בצל, ו מוקפץ 5 דקות או עד מכרז. מערבבים תערובת בצל ותערובת אורגנו לתוך שעועית בתנור ההולנדי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
הסר וזרוק עלה דפנה. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. (לקבלת עקביות עבה יותר, להסיר תערובת 1 כוס שעועית, ומחית עם מזלג; לחזור למחבת.)
מגישים מעל אורז, טפטוף עם שמן וחומץ.
* 1 פלפל ירוק גדול ניתן להחליף.
הערה: אם אין לך מטחנת תבלין חשמלית, להשתמש מרגמה ועלי, או מקום תבלינים בשקית מקפיא פלסטיק zip-top, חותם, ו פאונד עם הצד השטוח של פטיש בשר.