קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

שעועית של דלטון.

שעועית של דלטון.
השעועית של דלטון היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חרדל, שעועית אפויה, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת, הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, ו שעועית ירוקה צרפתית / שעועית ירוקה, סלט עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בתנור הולנדי, לטגן את הבשר הטחון ואת הבצל במשך 5 עד 10 דקות, או עד בשר משחימים; לנקז עודף שומן. מערבבים בבייקון, שעועית אפויה, שעועית לימה, שעועית, קטשופ, סוכר חום וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
שעועית אפויהשעועית אפויה
סוכר חוםסוכר חום
בשר טחוןבשר טחון
שעועית לימהשעועית לימה
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
בייקוןבייקון
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מערבבים הכל יחד היטב לכסות.
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כשעה 1.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור