שעועית של דלטון.
השעועית של דלטון היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חרדל, שעועית אפויה, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת, הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, ו שעועית ירוקה צרפתית / שעועית ירוקה, סלט עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בתנור הולנדי, לטגן את הבשר הטחון ואת הבצל במשך 5 עד 10 דקות, או עד בשר משחימים; לנקז עודף שומן. מערבבים בבייקון, שעועית אפויה, שעועית לימה, שעועית, קטשופ, סוכר חום וחרדל.
מערבבים הכל יחד היטב לכסות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כשעה 1.