קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות17
מגזין

שעועית שעועית

שעועית שעועית
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו שעועית שעועית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 433 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו פלפל, חרדל, חזיר מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו -10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 77%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שעועית אפויה שלוש שעועית, ארבע שעועית אפויה שעועית, ו ארבע שעועית אפויה שעועית.

הוראות

1
חור השעועית צריך להיות בעומק 2 1/2 עד 3 רגל, תלוי בסיר שלך. החור צריך להיות גדול מספיק מסביב כדי שיהיה רווח של 6 אינץ ' בין הסיר לקצה החור מכל הצדדים. כדי לעזור להחזיק חום, הכניסו כמה שרשראות צמיגים ישנות או אבנים לחור לפני הפעלת האש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הפעל את האש ולשמור אותו מלא עץ יבש טוב.
3
תן לזה להישרף כ -3 שעות. החור צריך להיות לפחות 3/4 מלא בגחלים לוהטות. לאחר שהאש נמשכת כשעה, הניחו את השעועית בסיר גדול, על הכיריים עם מים לכיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים עד עורות להתגלגל בחזרה כאשר אתה מכה עליהם, כ 45 דקות. צפו מקרוב, כי הם יהפכו לרגישים אם יישארו זמן רב מדי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
כשהחור מוכן, חותכים את חזיר המלח לפרוסות ברוחב 2 אינץ 'ובעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
5
מניחים אותם בתחתית סיר השעועית. קולפים וחותכים את הבצלים לשניים; הניחו אותם על גבי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
שופכים את השעועית והנוזל שלהם לסיר, ואז מערבבים פנימה את המולסה, הפלפל השחור והחרדל היבש. פורסים חמאה ומניחים מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אבקת חרדלאבקת חרדל
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים מספיק מים רותחים כדי לכסות את השעועית בסנטימטר אחד. מכסים את החלק העליון של הסיר היטב בנייר אלומיניום כך שהוא יירד על הדפנות לפחות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מניחים מכסה על סיר שעועית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לפני לשים את הסיר לתוך החור, להסיר על 1/3 של גחלים באמצעות את חפירה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
הסר וזורק את כל חלקי העץ הבוערים.
11
מניחים את סיר השעועית לתוך החור, ומחזירים את הגחלים מהחור סביב הצדדים ומעל החלק העליון של סיר השעועית. עכשיו התחל למלא את החור בעפר, לארוז אותו ברגליים תוך כדי. אתה אמור בסופו של דבר עם כ -2 מטר לכלוך המכסה את הסיר. מכסים את המקום בו קבורים השעועית עם ברזנט או פיסת מתכת כדי להרחיק גשם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
תנו לשעועית להתבשל בן לילה בחור השעועית שלהם. בזהירות לחפור אותם למחרת וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
תבשילתבשיל

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט
לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. הבלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסיאתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפים בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. הענבים מקורם בטרוירים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק הלואר.