שעורה אופים
שעורה לאפות הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פטריות, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . מתכונים דומים: שעורה דשנה אופים, שעורה פטריות אופים, ו שעורה אגוזים אופים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה. מערבבים בצל, שעורה וצנוברים. מבשלים ומערבבים עד שעורה הוא השחמה קלות.
מערבבים בצל ירוק, פטריות ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את התערובת לתבשיל 2 ליטר, ומערבבים במרק הירקות.
אופים 1 שעה ו 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שנוזל נספג ושעורה מכרז.