שעורה ואספרגוס
שעורה ואספרגוס עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אספרגוס, שמן צמחי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעורה ואספרגוס, ריזוטו שעורה עם ארטישוק ואספרגוס, ו ריזוטו שעורה עם אספרגוס ופרמג'יאנו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מרק חום מעל חום בינוני עד חם.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל וגזר בשמן 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז. מערבבים בשעורה. לבשל ומערבבים 1 דקה.
יוצקים 1 כוס מרק חם על תערובת שעורה. קוק חשף כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג. מערבבים באספרגוס. המשך לבשל 15 עד 20 דקות, הוספת מרק 1 כוס בכל פעם ערבוב לעתים קרובות, עד שעורה מכרז ונוזל נספג; להסיר מחום. מערבבים במרכיבים הנותרים.