תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק אספרגוס עם מטבעות פרמזן חמאה. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך חמאה, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מטבעות שוקולד-ארל גריי עוגיות חמאה, מרק פרמזן אספרגוס, ו מרק אספרגוס עם פודינג פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
במערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, לשלב את הקמח, גבינה, טימין, גרידת לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
גבינה
קמח לכל מטרה
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
מוסיפים את החמאה וחלמונים ביצה ומכים במהירות בינונית עד פירורים לחות קלות טופס. לאסוף את הפירורים ללוש כדי ליצור יומן עבה 2 אינץ'. לעטוף בניילון ומקרר עד צונן, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חמאה
עוטף
3
מחממים התנור ל 325 וקו 2 גיליונות אפייה עם קלף. פרוס את היומן בעובי 1/4 אינץ ' ולסדר על סדיני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
אופים במשך כ 20 דקות, עד הזהב בקצוות; לתת מגניב על הסדינים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בסיר גדול, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
8
מוסיפים את המרק ומבשלים עד האספרגוס הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
מרק
9
הוסף את 1/4 כוס טרגון והפטרוזיליה. עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר. להחזיר את המרק לסיר, להוסיף את הקרם ואפונה; לחמם מחדש. מתבלים במלח ופלפל לבן ומקשטים בטרגון ובגוון.