שעורה מחבת עם ברוקולי, פטה ועגבניות
שעורה מחבת עם ברוקולי, Fetan ועגבניות הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם פלפל חלפיניו, מרק ירקות, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סלט ברוקולי קלוי עם פטה, שעורה ורימון, סקילט אגס קוסקוס עם עגבניות, פטה ותרד, ו פסטה מחבת עם אגוזים ועגבניות מיובשות.
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט, חלפיניו וקורט של מלח ומבשלים עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות והברוקולי ומבשלים עד שהברוקולי משחיח מעט, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את השעורה ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה ולאפשר השעורה לבשל עד הנוזל נספג והשעורה התרככה, 35 עד 40 דקות. התאם את התיבול לפי הטעם (זכור כי גבינת הפטה תוסיף כמות נכבדה של מלח). מערבבים עד 1/2 כוס מרק נוסף אם עקביות רופפת רצוי. למעלה עם פטה מתפורר ומגישים