שעורה שחורה מתובלת אפריקאית עם במיה ועגבניות
שעורה שחורה מתובלת אפריקאית עם אוקרן ועגבניות עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שן שום, מלח, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אוקרן ועגבניות בסגנון אפריקאי, אוקרן מתובל ועגבניות, ו בשר בקר מערב אפריקה, פלנטיין ונזיד במיה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מכסים את השעורה במים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד השעורה יש לפצל והוא רך אבל עדיין מעט לעיס, כ 45 דקות.
מסננים את השעורה ומעבירים לקערה.
מחק את הסיר וחמם 1 1/2 כפות השמן בו.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד במכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על חום מתון עד המיצים שלהם מתעבים, כ 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את הכמון, כוסברה, קינמון, קאיין וציפורן ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים את השעורה ואת המים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הטעמים מעורבבים יפה, על 4 דקות.
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן עד כמעט עישון.
מוסיפים את במיה ומבשלים, פונים פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, על 6 דקות. מתבלים את הבמיה במלח ומערבבים לתוך השעורה. מתבלים את השעורה במלח ומגישים חם.