קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שפל אוכמן

שפל אוכמן
המתכון Blackberry השפל יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה בתוספת נוספת, אגוזי לוז עור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: Blackberry Slump, Blackberry Slump, ו Blackberry Slump.

הוראות

1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה קלה צלחת רדוד 1.7 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
מורחים אוכמניות ופרוסות אפרסק מנוקזות בתחתית המנה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
4
מערבבים יחד את גלגלית סוכר וקינמון, ואז מפזרים על החלק העליון ושופכים על מיץ לימון ומיץ שמורות מהאפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5
אופים, חשוף, במשך 10 דקות עד המיצים מתחילים לרוץ.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את הצלחת מהתנור והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כדי להפוך את ציפוי, לנפות את פולנטה, קמח, אבקת אפייה וקמצוץ של מלח לקערה. לשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך עד התערובת היא עקביות של פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את הסוכר ואגוזים קלויים ומערבבים היטב, ואז מערבבים את החלב כדי להפוך בצק רך ודביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
הגדל את טמפרטורת התנור ל-220c / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
זרוק כפיות של הבצק מעל החלק העליון של פירות יער, ואז לחזור לתנור במשך 15 דקות עד הציפוי הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים חם עם שמנת, פודינג או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי