קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שפל תפוחים

שפל תפוחים
לך לחנות ותביא חלב, מלח, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שפל תפוחים, שפל ABC, ו שפל אוכמניות.

הוראות

1
מערבבים את התפוחים, 1 סוכר כוס, קינמון, ו 1/2 כוס מים בסיר. מכסים עם מכסה הולם הדוק וחום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בקערה בינונית, לנפות יחד 1 1/2 כוס קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים מספיק חלב כדי להפוך בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
זרוק בצק על ידי כפות על תפוחים. מכסה מחבת עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. לא להרים כיסוי עד שנעשה!
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מגישים עם רוטב מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
רוטברוטב
5
כדי להפוך את רוטב אגוז מוסקט: בסיר, לערבב 1 כוס סוכר 1 כף קמח. מערבבים ב 1 כוס מים רותחים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד בועות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים חמאה ומבשלים בעדינות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
הסר מהחום ומערבבים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
8
מגישים מעל כל מנה של שפל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח