שפמנון לימון אפוי בתנור
אם יש לך שום, פלפל קאיין, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שפמנון לימון אפוי בתנור, סלמון לימון חמאה אפוי בתנור, ו אמנון אפוי בתנור פריך עם פטוצ'יני לימון-עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר תנור ל 425 מעלות.קו גיליון אפייה עם לסכל ואז לרסס לסכל עם בישול nonstick spray.In קערה לערבב את פירורי לחם יבש עדין עם פלפל שחור מלח מתובל cayenne.In קערה משלבת את המיונז, חלב חמאה, קליפת לימון, מיץ לימון, שמיר ושום עד בשילוב טוב.
מברישים את הפילה משני הצדדים בתערובת המיונז.מעיל באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.
מניחים את הפילה לתוך תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים מלח מתובל יותר ופלפל שחור אם תרצה.
אופים במשך כ 20-22 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.