שפמנון מושחר ואורז חריף
שפמנון מושחר ואורז חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 489 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו פלפל לימון, פפריקה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שפמנון חריף מושחר, שפמנון מושחר, ו שפמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
תביא את האורז, המים, התבלינים Cajun, ורוטב פלפל חריף לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
בעוד אורז הוא בישול, לערבב טימין, פלפל שחור, פלפל קאיין, מלח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, שמיר עשב, ופלפל לימון בקערה עד מעורבב היטב.
מברשת פילה שפמנון עם חמאה ומפזרים תערובת תיבול שני הצדדים.
מחממים את כל שאר החמאה המומסת במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; שפמנון מתובל מחבת מטגנים בחמאה עד דגים הוא התפורר בקלות עם מזלג, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מגישים שפמנון על צלחת של אורז מתובל.
יוצקים שאריות חמאה מהמחבת על דגים ומפזרים מיץ לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.