רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו פלפל, פפריקה, פלפל קאיין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: Po ' Boy שפמנון מטוגן עם רוטב Remoulade Celeriac, שפמנון מטוגן מצופה קמח תירס, ו כריך שפמנון עם Remoulade.
הוראות
1
מניחים את קמח התירס, קמח, קאיין, פפריקה, ומלח ופלפל נמדדים בצלחת רדודה לטאטא כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מחממים את שמן הירקות על חום בינוני במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' עד 177°. קו גיליון אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר ולהתאים אותו עם מתלה חוט; להפריש.השתמש במגבת נייר כדי להכתים את חתיכות הדגים יבש, העונה אותם על כל הצדדים עם מלח ופלפל, ואז לדלות אותם בתערובת קמח התירס, להיות בטוח כדי לכסות את כל הצדדים. הקש על חתיכות דגים בקלילות כדי לנער את כל ציפוי עודף.מטגנים את הדגים ב 3 עד 4 קבוצות, פונה פעם אחת, עד שהם חום זהוב עמוק פריך בצד החיצוני עם פנים קשקשים, על 6 דקות בסך הכל.באמצעות מרית מחוררת, להסיר את הדגים לתבנית האפייה מוכנה ומיד מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.