שפמנון מטוגן של ג'ק
שפמנון מטוגן של ג'ק נטול גלוטן, ופסקאטרי מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.04 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 18 דקות. גשו לסופר וקנו פילה שפמנון, אבקת שום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח התירס הצהוב תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות קמח תירס כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן של ג'ק, שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן.
הוראות
מניחים פילה שפמנון בשכבה אחת בכלי רדוד; מכסים בחלב. מכסים ומקררים 1 שעה.
שלב קמח תירס ו -4 המרכיבים הבאים בכלי רדוד.
הסר פילה שפמנון מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
הסר מחלב, ומאפשר עודף לטפטף.
מפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח.
לחפור פילה שפמנון בתערובת קמח תירס, מנער עודף.
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' למחבת גדולה; מחממים ל -35
מטגנים פילה, בקבוצות, כ -3 עד 4 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מסננים על מדפי תיל מעל מגבות נייר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו]()
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט פינו גריגיו פורץ באגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות פריכה ורעננות מעודנת באלגנטיות. יין זה כולל ניחוחות של פירות אבן בשלים והדרים, ומציג טעמי מלון, נקטרינה ומאיר לימון המסיימים קלילים ומרעננים.