קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

שפמנון מצופה פקאן

שפמנון מצופה פקאן
שפמנון מצופה פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, ביצים, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שפמנון מצופה פקאן, שפמנון Cajun פקאן מצופה, ו כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למיקום האמצעי העליון ולחמם מראש תנור ל 450 ° F. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את פירורי קרקר פקאנים קצוצים. Zest אחד הלימונים ולהוסיף אותו, יחד עם מרווה טרי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
מרווה טרייהמרווה טרייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הוסף עוזר בריא של פלפל שחור טחון טרי. מערבבים היטב. על צלחת גדולה, להוסיף את הקמח ולפזר אותו באופן שווה. בקערה גדולה נוספת, לפצח את הביצים ולהוסיף את המיץ של 1/2 לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף עד רק בשילוב. חמאה גיליון עוגיות rimmed.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
יבש את פילה הדגים, ולאחר מכן מתבלים כל צד במלח. קח פילה אחד לגלגל אותו בקמח כדי מעיל באופן שווה, ולאחר מכן לנער את כל עודף. טובלים את הפילה בתערובת הביצים, ואז מחזיקים אותו מעל הקערה כדי לתת לביצה העודפת לטפטף בחזרה פנימה. לאחר מכן להוסיף את הפילה לתערובת קרקר פקאן, להתגלגל לתוך מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
לכריכהלכריכה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר פילה למחבת החמאה. חזור על התהליך עם הפילה שנותר. כאשר נעשה ציפוי כולם, להגדיר אותם בצד במשך 15 דקות לפני הבישול.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מברשת פילה דגים עם חמאה מומסת, ולאחר מכן להעביר את הסדין למתלה התנור העליון. מבשלים עד הדג מבושל ואת החלק העליון הוא השחמה, 10 עד 15 דקות. בינתיים, לחתוך את לימונים הנותרים לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כאשר נעשה זאת, להגיש דגים מיד עם טריזי לימון. ברוקולי הולך טוב במיוחד בתור צד.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.