שפמנון מצופה פקאן
שפמנון מצופה פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, ביצים, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שפמנון מצופה פקאן, שפמנון Cajun פקאן מצופה, ו כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למיקום האמצעי העליון ולחמם מראש תנור ל 450 ° F. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את פירורי קרקר פקאנים קצוצים. Zest אחד הלימונים ולהוסיף אותו, יחד עם מרווה טרי.
הוסף עוזר בריא של פלפל שחור טחון טרי. מערבבים היטב. על צלחת גדולה, להוסיף את הקמח ולפזר אותו באופן שווה. בקערה גדולה נוספת, לפצח את הביצים ולהוסיף את המיץ של 1/2 לימון.
להקציף עד רק בשילוב. חמאה גיליון עוגיות rimmed.
יבש את פילה הדגים, ולאחר מכן מתבלים כל צד במלח. קח פילה אחד לגלגל אותו בקמח כדי מעיל באופן שווה, ולאחר מכן לנער את כל עודף. טובלים את הפילה בתערובת הביצים, ואז מחזיקים אותו מעל הקערה כדי לתת לביצה העודפת לטפטף בחזרה פנימה. לאחר מכן להוסיף את הפילה לתערובת קרקר פקאן, להתגלגל לתוך מצופה שווה.
להעביר פילה למחבת החמאה. חזור על התהליך עם הפילה שנותר. כאשר נעשה ציפוי כולם, להגדיר אותם בצד במשך 15 דקות לפני הבישול.
מברשת פילה דגים עם חמאה מומסת, ולאחר מכן להעביר את הסדין למתלה התנור העליון. מבשלים עד הדג מבושל ואת החלק העליון הוא השחמה, 10 עד 15 דקות. בינתיים, לחתוך את לימונים הנותרים לתוך טריזים.
כאשר נעשה זאת, להגיש דגים מיד עם טריזי לימון. ברוקולי הולך טוב במיוחד בתור צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.