המתכון שפמנון עם סלסה אפונה ירוקה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 328 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו כוסברה, מיץ ליים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים מפתח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה אדיר. נסו שפמנון עם סלסה פירות מתובל, שפמנון תירס עם סלסה תירס, ו שפמנון עם Tomatillo Salsan בחבילות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד הראשון 8 מרכיבים בקערה; בואו לעמוד 1 שעה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים פילה דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגים
3
פילה דגים מטוגנים במחבת לא דביקה מצופה בתרסיס בישול ירקות על חום בינוני גבוה על 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.