רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם מיץ תפוחים, פירות משמשים להפיץ, כמון טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרי זנגביל פריך כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו שפמנון Cajun עם סלסה פירות, טאקו שרימפס מתובל בפהיטה עם סלסת פירות דרקון, ו סלסת פירות מתובלת בצ'ילי: בראנץ' ללא גלוטן מתוק N מתובל s {חלק 3} (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף את שני הצדדים של פילה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
שלב את כוסברה, כמון, קינמון וקיין; להפריש 1/2 כפית.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מוסיפים מלח לתערובת התבלינים הנותרת; משפשפים את שני צידי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בסיר, לשלב את הפרי הטרופי, מיץ תפוחים, חומץ ותערובת תבלינים שמורה. מביאים לרתיחה; מערבבים פירות להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ממרח פירות פטל
פירות טרופיים
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
הסר מהחום; תן לעמוד במשך 5 דקות.
6
במחבת nonstick גדולה מצופה בתרסיס בישול, לבשל פילה על חום בינוני גבוה במשך 3-4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.