שפמנון פקאן עם לימון-טימין-פקאן חמאה הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 53 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, תיבול קריאולי, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שפמנון פקאן עם רוטב לימון, שפמנון עם חמאת פקאן חומה, ו פילה שפמנון מוקפץ ברוטב חמאת פקאן.
הוראות
1
תהליך 3/4 כוס פקאן, קמח, 1 כפית קריאולית תיבול במעבד מזון עד הקרקע דק; מקום תערובת פקאן בקערה רדודה גדולה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקציפים יחד ביצה וחלב בקערה גדולה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים את שני הצדדים של פילה באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית תיבול קריאולי.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
4
פילה שפמנון לטבול בתערובת ביצה, ניקוז מעל עודף; לדלות פילה בתערובת פקאן, ציפוי שני הצדדים, ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
להמיס 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני עד החמאה מתחילה לבועות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים 2 פילה במחבת, ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסננים על מתלה תיל במחבת ג ' לירול, ולהתחמם בתנור 200. נגב מחבת נקייה, וחזור על הליך עם הפילה שנותר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
נגב מחבת נקייה. ממיסים את 1/2 כוס החמאה במחבת על חום גבוה; מוסיפים 3/4 פקאן כוס הנותרים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות או עד קלוי. לסחוט מיץ מחצאי לימון למחבת; חצאי מקום לחתוך את הצד במחבת. מערבבים ברוטב ווסטרשייר, טימין, מלח ופלפל, ומבשלים 30 שניות או עד הקורנית wilts והופך מאוד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להסיר ולהשליך חצאי לימון טימין נבול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מניחים דגים על מגש הגשה; תערובת פקאן כפית על דגים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.