שפמנון צלוי יווני
ייתכן שדג שפמנון צלוי יווני הוא בדיוק המתכון הים תיכוני שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-6 סועדים . 133 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם פילה שפמנון, נענע, גבינת פטה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . הוא מתאים גם כמנה עיקרית. הוא מושלם ליום העצמאות האמריקאי . זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ופסקטריאנית . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון ספונקולרי של 96% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את שפמנון מוניר , טאקוס שפמנון עם קרם גבינת פימנטו וסלסת אבטיח , ואת שפמנון מצופה בקמח תירס עם תיבול קייג'ון ורוטב טרטר חריף .
הוראות
מפזרים תיבול יווני משני צידי הפילטים.
מפזרים על כל פילה כף עגולה אחת של גבינת פטה ו-1/2 כפית נענע.
טפטפו כפית שמן על כל אחד.
מגלגלים את הפילטים וסוגרים בעזרת קיסמי שיניים.
צלו על אש בינונית במשך 20-25 דקות או עד שהדג מתפורר בקלות בעזרת מזלג. לחלופין, הניחו את הפילטים בתבנית אפייה משומנת ואפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או עד שהדג מתפורר בקלות בעזרת מזלג.