שק ארוחת צהריים: אטריות שומשום קרות
שק ארוחת צהריים: אטריות שומשום קרות יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 648 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שומשום, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו שק ארוחת צהריים: מאנג שעועית אטריות עם בוטנים עמומים כתושים, שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף, ו אטריות שומשום קרות (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט זרעי שומשום במחבת קטנה על חום בינוני, ערבוב, עד זהוב וריחני, על 10 דקות. שמור 1 כף של זרעי שומשום. מחית 4 כפות הנותרים זרעי שומשום עם רוטב סויה, חמאת בוטנים, חומץ, סוכר, זנגביל, שום, טבסקו בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, על 30 שניות. עם המכונה פועלת, להוסיף את המים החמים, 1 כף בכל פעם, עד הרוטב יש את עקביות של שמנת כבדה (ייתכן שלא צריך את כל המים).
מבשלים את האטריות ב 6 ליטרים מים רותחים מתובל במלח עד מכרז, על 4 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים עד לקרר. לנער את המים העודפים ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים את הבצל הירוק, גזר, פלפל אדום ורוטב שומשום וזורקים לשלב. מסדרים על מגש הגשה (או מחלקים בין קערות בודדות) ומפזרים זרעי שומשום שמורים.