שק ארוחת צהריים: שעועית אדומה ואורז של מארק ביטמן
שק ארוחת צהריים: שעועית אדומה ואורז של מארק ביטמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 822 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שמן זית, בצל, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו שעועית ירוקה של מארק ביטמן עם שאלוט פריך, מרק ביטמן-תבשיל גזר, תרד ואורז מהיר וקל, ו שק ארוחת צהריים: שעועית וסלט טונה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השעועית בסיר גדול עם מים כדי לכסות. להפוך את החום גבוה ולהביא לרתיחה; לרפרף את הקצף במידת הצורך. מכסים באופן רופף ומבשלים ברתיחה עדינה, תוך ערבוב מדי פעם; מוסיפים מים נוספים במידת הצורך.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ומבשלים את השום והירקות על אש בינונית עד שהתרככו, כ -10 דקות.
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי (או תבלינים חלופיים) ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות, הופכים את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב, עד העגבניות לשבור, 10-15 דקות.
כאשר השעועית מבושלת כמעט כל הדרך (לאחר כשעה או שעה ו -15 דקות; להתחיל לבדוק לעתים קרובות לאחר 50 דקות, שכן הרבה תלוי שעועית מסוימת שלך), מערבבים את הירקות המוקפצים ועגבניות לתוך השעועית. לבשל עד השעועית מבושלים דרך ורך לחלוטין (להמשיך לטעום ולבדוק; זה הסוד של שעועית בישול, לפחות בשבילי, לא להפסיק עד שהם נעשים). בטל את עלי המפרץ, אם אתה משתמש בהם, ועונה לטעום עם מלח ופלפל.
שים 3 כוסות של תערובת שעועית ירקות לתוך סיר אחר, אחד שיכול להחזיק לפחות להכפיל את בתפזורת שלהם בנוחות. (אתה כנראה צריך יותר מ 3 כוסות של שעועית וירקות; להקפיא את עודף. אם הפולים בסיר שוחים בנוזל, מבשלים אותם בעדינות עד שהם לחים אבל לא מוצפים.
מוסיפים את האורז ואת חלב קוקוס מחומם שעועית וירקות. לכסות ולהפוך את החום לנמוך. מבשלים כ -20 דקות, או עד שהאורז רך והנוזל נספג. במידת הצורך, לחשוף ולהעלות את החום בינוני גבוה; לבשל, ערבוב, עד הנוזל נספג. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בפטרוזיליה או בכוסברה ומגישים. קורטוב או שניים של טבסקו טעים מאוד עם חלב קוקוס.