שקדי חזיר אל נאפולי
חזיר Tenderloin alla Napoli עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לך לחנות ותביא יין, פילה חזיר, עגבניות רומה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . נסו בשר חזיר Tenderloin alla Napoli, צלעות חזיר Alla Pizzaiola, ו צלעות חזיר alla Pizzaiola (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. חזיר חום מכל הצדדים במחבת.
מערבבים את העגבניות, זיתים, יין, רוזמרין ושום בקערה.
יוצקים מעל החזיר. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים מחבת עם חזיר בתנור שחומם מראש, ואופים 30 דקות, לטמפרטורה פנימית מינימלית של 145 מעלות F (63 מעלות C).
הסר חזיר ממחבת, משאיר את תערובת עגבניות ומיצים הנותרים.
מקום מחבת מעל חום בינוני, בהדרגה לערבב את הקרם. ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ולהמשיך לבשל 5 דקות, עד מעובה. פרוסת חזיר, טפטוף עם רוטב שמנת לשרת.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec העילית La Celian עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![סיליה עלית מלבק]()
סיליה עלית מלבק
ניחוחות מורכבים שבהם בולט הפרי האדום והעסיסי, עם תרומה פרחונית אלגנטית ועשבי תיבול טריים.ההזדקנות באלון השיגה ביין זה שילוב מעודן השורר את הפרי. בפה יש כניסה מחמירה ואורך גדול. בפה, הטאנינים רכים ומשיי. אידיאלי לשתות עם לוח גבינת עיזים, מכיל חיסון קלוי, humita, ירקות קלויים, אגסים בהפחתת Malbec.