שקדי חזיר עם סיידר ג'וס ופירה רוטבאגה
בשר חזיר Tenderloin עם Cider Jus ו Rutabaga Purée נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 388 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מחית לפת, חומץ תפוחים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin עם שורש סלרי-מחית תפוחים ורוטב סיידר, בטן חזיר צלויה עם פירה כרובית, ו בטן חזיר צלוי עם מחית תפוחים ויניגרט חומץ סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תחילה 9 מרכיבים בסיר בינוני כבד. מרתיחים עד התערובת מצטמצמת 1 1/2 כוסות, על 20 דקות. זן, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל. להשליך מוצקים. להחזיר את הנוזל לסיר ומרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 3 דקות.
להקציף בחמאה כמה חתיכות בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, להכין ברביקיו (חום בינוני גבוה).
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 63°, פונה לעתים קרובות, על 20 דקות.
תן מנוחה חזיר 5 דקות (הטמפרטורה תגדל ל 66°). פרוסה דק חזיר לרוחב.
מחלקים פרוסות חזיר בין 6 צלחות. Spoon Rutabaga
* תרמילי זרעים חומים בצורת כוכב זמינים בשווקים אסיאתיים ובחנויות מזון מיוחדות בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים.