שקדים Thins
זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. לך לחנות ותביא חמאה, ביצה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו Amaretti Thins / עוגיות שקדים פריכות (ללא גלוטן, ללא תבואה, ידידותי Paleo), Thins וניל, ו Thins לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את הביצה ווניל ומכים עד חלקה. מנפים יחד את הקמח והמלח ומערבבים לאט לתוך תערובת חמאה עד רק מעורבב.
מחלקים את הבלילה לחצי ומניחים כל מחצית במרכז של שני גיליונות עוגיות ungreased, שטוח צדדי. טובלים מרית במים חמים וממרחים את הבלילה כדי לכסות את כל גיליון האפייה, מוודאים שהבלילה מתפשטת באופן שווה.
מפזרים שקדים ולחץ בעדינות לתוך הבצק.
אופים כל גיליון על 12 דקות, או עד הקצוות הם השחמה קלות.
חותכים עוגיות חמות לריבועים 2 אינץ'. חזור לתנור ואפה עד זהוב קלות... בערך 5 דקות. צפה בזהירות כדי למנוע על אפייה.
הסר מהתנור למתלה תיל. החלק מרית מתחת לעוגיות כדי לשחרר. מגניב לגמרי על סדינים של עוגיות. אחסן במיכלים אטומים עם נייר שעווה בין השכבות.