קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

שקשוקה

שקשוקה
המתכון ניתן לעשות שקשוקה בערך 25 דקות.. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם כוסברה, בצל, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 91% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: Shakshuka הטוב ביותר, שקשוקה, ו שקשוקה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת שיש לה מכסה, ואז מרככים את הבצל, צ ' ילי, שום וכוסברה גבעולים במשך 5 דקות עד רך. מערבבים את העגבניות והסוכר, ואז בועה במשך 8-10 דקות עד עבה. יכול להיות קפוא במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
באמצעות גב כף גדולה, לעשות 4 מטבלים ברוטב, ולאחר מכן לפצח ביצה לתוך כל אחד. שים מכסה על המחבת, ואז לבשל על אש נמוכה במשך 6-8 דקות, עד הביצים נעשים לטעמך. פיזור עם עלי כוסברה ומגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: יין מבעבע

Shakshukan בתפריט? נסה זיווג עם יין מבעבע. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. פרארי פרל עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
פרארי פרל
יין בלאן בלאן משובח של מצוינות שאין להפריכה, שהושג רק מענבי שרדונה מהכרמים של משפחת לונלי.לאחר תקופה ארוכה של התבגרות בבקבוק הוא הופך לסינתזה של אלגנטיות, רעננות ומורכבות הרמונית.קש צהוב עם גוונים זהובים חיוורים. זר פרחים.זר עז, אבל עדין במיוחד, עם ניחוחות של פריחת שקדים, תפוחים רנט, spiciness קלוש רמז של לחם פריך. טעם יבש, פריך ואלגנטי, עם תחושה מעוגלת מאוד מתמשך שבו אחד מוצא פתק פירותי בהיר של תפוחים בשלים, רמז אטרקטיבי של שמרים ושקדים מתוקים ונימה ארומטית במעורפל האופיינית לשרדונה.