שרבט אננס בסגנון ניו אורלינס
אם יש לכם חלבונים ביצה, חלב מרוכז, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שרבט אננס, חסילון מנגל בסגנון ניו אורלינס, ו צוללות בסגנון ניו אורלינס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אננס, חלב מרוכז ממותק ומיץ לימון בקערה וצינה במשך כמה שעות. כאשר מוכן להקפיא אננס, תערובת חלב, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח, ואז לקפל אותם לתוך התערובת 3 תוספות. להקפיא במכונת גלידה מקפיא על פי ההוראות של המכונה שלך. השרבט יהיה רך. זה יכול לשמש כפי שהוא, או להציב במקפיא להקפיא קשה יותר.