שרדון עוף של סבתא
שרדון עוף של סבתא היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 283 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 15 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לכם פירורי לחם, מלח ופלפל, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 65% . מתכונים דומים: את קדירת העוף של סבתא , מרק העוף שלי יותר טוב משל סבתא שלי , ותבשיל העוף של סבתא .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
בקערה רדודה טורפים את הביצה עם מלח, פלפל וכפית אבקת שום. בכלי נפרד מערבבים פירורי לחם עם 1 כפית אבקת שום וגבינת פרמזן. לְהַפְרִישׁ.
מערבבים יחד את החמאה המומסת ומיץ הלימון.
יוצקים כ-2/3 מתערובת החמאה לתחתית תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'. הטה את המחבת לציפוי התחתית.
מורחים פטריות בשכבה אחידה בתחתית הכלי. טובלים כל חזה עוף בתערובת הביצים, ואז בתערובת פירורי הלחם.
מטפטפים את יתרת החמאה על העוף, ומפזרים פטרוזיליה.
אופים ללא כיסוי במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוף מזהיב והמיצים מתבהרים.