שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק
אם יש לך asafetida, תירס, צ'ילי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran, פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון, ו סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את עלי הקארי, ג ' ינג ' ר, דבק לימון (אם משתמשים), כוסברה, jalapeño, ו 3 כפות מים בקערה של מעבד מזון, ו purée למשחה חלקה כמעט. תניח בצד.
מחממים את שמן הקנולה, זרעי כמון, זרעי חרדל בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכמון חום הופך ריחני זרעי חרדל פופ, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את עלי הקארי, צ ' ילי, כורכום, asafetida, ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. לאחר מכן מערבבים את הדבק עשב, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד התערובת ריחנית מאוד, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את חלב הקוקוס ואת הקרם, מערבבים, מגבירים את החום גבוה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, מערבבים במלח, ומוסיפים את התירס והשרימפס. מבשלים עד סלסול שרימפס והם רק מבושלים דרך, 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בכוסברה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.