קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק

שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק
אם יש לך asafetida, תירס, צ'ילי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran, פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון, ו סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את עלי הקארי, ג ' ינג ' ר, דבק לימון (אם משתמשים), כוסברה, jalapeño, ו 3 כפות מים בקערה של מעבד מזון, ו purée למשחה חלקה כמעט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
אליקסיר גאליקסיר ג
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים את שמן הקנולה, זרעי כמון, זרעי חרדל בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכמון חום הופך ריחני זרעי חרדל פופ, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את עלי הקארי, צ ' ילי, כורכום, asafetida, ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. לאחר מכן מערבבים את הדבק עשב, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד התערובת ריחנית מאוד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
אספוטידהאספוטידה
כורכוםכורכום
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3
יוצקים את חלב הקוקוס ואת הקרם, מערבבים, מגבירים את החום גבוה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, מערבבים במלח, ומוסיפים את התירס והשרימפס. מבשלים עד סלסול שרימפס והם רק מבושלים דרך, 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.