שרימפס אגוזים עלים אנדיב
שרימפס אגוזי לוז עלים אנדיב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, שרימפס, עלי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוח, גבינה כחולה וסלט אגוזי לוז על עלי אנדיב, סלט שרימפס ואבוקדו על עלים חיים, ו עלי אנדיב מוס סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת עוגה, טוסט אגוזי לוז במשך כ 10 דקות, או עד שהם ריחניים משחימים.
להעביר את האגוזים החמים למגבת מטבח ולשפשף אותם יחד כדי להסיר את העורות.
תן את האגוזים להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך אותם בגסות.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה עם שום מרוסק.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד אטום, על 2 דקות.
מסננים ולתת מגניב; להשליך את השום.
בקערה גדולה, לטאטא את מיץ לימון עם שום טחון, 1/2 כפית מלח וקמצוץ נדיב של פלפל.
לטאטא את אגוזי לוז ושמני זית, ולאחר מכן מערבבים בזיליקום, עלי סלרי, בצל ירוק ו 2 כפות של אגוזי לוז קצוצים.
קוצצים בגסות את השרימפס ומוסיפים לרוטב. מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מסדרים את העלים endive על מגש גדול כפית את סלט שרימפס על אותם.
מפזרים עם הנותרים 1 כף של אגוזי לוז ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.