קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

שרימפס אוזו נרפא מלח

שרימפס אוזו נרפא מלח
אם יש לכם סוכר, מלח כשר, שרימפס ג'מבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: אוזו ריפא סלמון., אוזו ריפא סלמון., ו הדר ומלח נרפא גרבלקס.

הוראות

1
בקערה, מערבבים סוכר, מלח, ו 3/4 כפית. זרעי אניס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים שרימפס ומערבבים בעדינות למעיל. כיסוי וצינה 45 דקות עד 1 שעה. יש לשטוף גם את השרימפס וגם את הקערה היטב ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים, להשרות 6 שיפודי עץ לפחות 30 דקות, או להשתמש שיפודי מתכת (אין צורך להשרות).
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
4
להחזיר שרימפס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הוסף 3/4 כפית הנותרים. זרעי אניס, שמן זית, 2 כפות. אוזו, ואת השום; לערבב מעיל. חוט שרימפס על שיפודים דרך כל קצה כך שהם נראים כמו האות C, חלוקת אותם באופן שווה בין שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
אוזואוזו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
הכן גריל פחם או גז לחום גבוה (450 עד 550; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 2 עד 4 שניות).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הניחו שרימפס על סבכת בישול ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שהשרימפס ורוד בהיר ואטום אבל עדיין רטוב למראה במרכז (לחתוך לבדיקה), 2 עד 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
8
העברה למגש.
9
טפטוף יותר אוזו על שרימפס אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
אוזואוזו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.