שרימפס אוזו נרפא מלח
אם יש לכם סוכר, מלח כשר, שרימפס ג'מבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: אוזו ריפא סלמון., אוזו ריפא סלמון., ו הדר ומלח נרפא גרבלקס.
הוראות
בקערה, מערבבים סוכר, מלח, ו 3/4 כפית. זרעי אניס.
מוסיפים שרימפס ומערבבים בעדינות למעיל. כיסוי וצינה 45 דקות עד 1 שעה. יש לשטוף גם את השרימפס וגם את הקערה היטב ולנקז.
בינתיים, להשרות 6 שיפודי עץ לפחות 30 דקות, או להשתמש שיפודי מתכת (אין צורך להשרות).
הוסף 3/4 כפית הנותרים. זרעי אניס, שמן זית, 2 כפות. אוזו, ואת השום; לערבב מעיל. חוט שרימפס על שיפודים דרך כל קצה כך שהם נראים כמו האות C, חלוקת אותם באופן שווה בין שיפודים.
הכן גריל פחם או גז לחום גבוה (450 עד 550; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 2 עד 4 שניות).
הניחו שרימפס על סבכת בישול ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שהשרימפס ורוד בהיר ואטום אבל עדיין רטוב למראה במרכז (לחתוך לבדיקה), 2 עד 3 דקות בסך הכל.
טפטוף יותר אוזו על שרימפס אם אתה רוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.