רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס איטלקי ופסטה, פסטה שרימפס איטלקית, ו סלט שרימפס ופסטה איטלקי.
הוראות
1
במחבת גדולה, מטגנים שום בשמן במשך דקה 1 או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את העגבניות, המרק, הבזיליקום, האורגנו והפלפל. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
אורגנו
פלפל
באזיל!
מרק
3
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
מוסיפים את השרימפס לתערובת העגבניות; מבשלים 5-6 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.