שרימפס בגריל עם סלסה ורדה
שרימפס בגריל עם סלסה ורדה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 369 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם אנשובי, מלח כשר, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו שרימפס בגריל פפריקה עם שמן זית עלומות בייבי תפוחי אדמה סגולים, בצל כבוש & איטלקית סגנון סלסה ורדה, קבב שרימפס ושומר עם סלסה איטלקית ורדה, ו אנצ'ילדות שרימפס תירס וקייל סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך את השום, צלפים, אנשובי; להעביר לקערה קטנה.
מוסיפים ½ כפית של המלח; מערבבים את המנטה, פטרוזיליה, שמן זית, מיץ לימון וחומץ יין אדום. תניח בצד.
יוצקים את שמן קנולה על מחבת גריל מעל. השתמש במגבת נייר כדי להפיץ אותו באופן שווה על כל המשטחים, לנגב את העודף.
מניחים את מחבת הגריל על חום בינוני גבוה ולאפשר לו לקבל חם מאוד.בינתיים, פרפר שרימפס על ידי חיתוך במרכז של כל אחד, לאורכו, כמעט אבל לא לגמרי דרך. דה ורידים יהיה חריץ לאורכו כבר. בצע את הקו הזה כדי להפוך את החריץ עמוק יותר לפרפר כל אחד. פתח את שני הצדדים להניח שטוח ככל האפשר. העונה עם ½ כפית הנותרים של מלח ופלפל.גריל במשך 1 עד 2 דקות לכל צד, תלוי בגודל, עד השרימפס פשוט להפוך ורוד ואטום.
מניחים 4 שרימפס על כל צלחת כפית חלק מהרוטב עליהם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו