קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות4
מגזין

שרימפס ביצה פו יונג

שרימפס ביצה פו יונג
שרימפס ביצה פו יונג נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, רוטב סויה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: Yong Tow Foo / יונג Tau פו (ממולא טופו, צ'ילי, במיה עם דגים P, שרימפס פטריות ביצה פו יונג, ו שרימפס, ביצה ושמיר סמורברוק.

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את הביצים עם רוטב סויה ושמן שומשום. מערבבים עם מזלג לערבב הכל יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
קוצצים את השרימפס בגסות, חותכים כל אחד ל-4 עד 6 חתיכות. (אני רבע החלק העליון שמנמן, לחתוך את הזנב לרוחב 2 או 3 חתיכות.) הגדר קערה בינונית על ידי התנור להחזיק את השרימפס לאחר שהם מבושלים, יחד עם צלחת הגשה עבור המנה המוגמרת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
קערהקערה
3
מחממים ווק או מחבת גדולה ועמוקה מעל חום גבוה עד חם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
4
להוסיף 1 כף של שמן צמחי מערבולת מעיל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את המלח ומערבבים כדי לערבב אותו לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
6
מוסיפים את הגזר וזורקים כדי לחמם אותם בשמן.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
שמן בישולשמן בישול
7
תן להם לבשל במשך כ -15 שניות, ולאחר מכן לפזר בשרימפס. לזרוק היטב, ולאחר מכן לבשל ללא הפרעה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
8
לזרוק שוב, ולאחר מכן להוסיף את הכרוב הקרוע. לבשל, לזרוק לעתים קרובות, עד השרימפס הם ורודים ומוצקים והכרוב התרכך קצת ובהיר בצבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
שרימפסשרימפס
9
להעביר לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
תן למחבת להתחמם שוב, ולאחר מכן להוסיף את הכף הנותרת של שמן צמחי מתערבלת למעייל את המחבת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיף את הביצים ולתת להם לבשל ללא הפרעה עד שהם מתחילים להגדיר סביב הקצוות, על 15 שניות. מתחילים לטרוף אותם בעדינות, מרימים את הקצוות המבושלים ודוחפים אותם פנימה כשאתם מטים את המחבת כדי לאפשר לביצה לא מבושלת להגיע למשטח החם.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
כאשר הביצים מבושלות חלקית, מוסיפים את תערובת השרימפס עם המיצים שלה, ומתחילים לגרוף ולהפוך בעדינות לשלב את השרימפס עם הביצים ולעזור לביצים לבשל באופן שווה. מבשלים, נאבקים בעדינות, עד הביצים כמעט עשו אבל עדיין לח מאוד, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ביצהביצה
13
להוסיף את הבצל הירוק, לגרוף ולהפוך עוד כמה פעמים עד הביצים רק נעשה ולהעביר צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
ביצהביצה
14
מגישים חם או חם.
15
מאמר var
16
Type_27_data = {};
17
מאמר
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.