שרימפס במרינדה עם רוטב Rémoulade הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עלי דפנה, פלפל, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שרימפס מבושל עם רוטב Rémoulade ורוטב קוקטייל חריף, שרימפס עם רוטב טבילה Remoulade, ו צלוי שרימפס עם רוטב Remoulade (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 9 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות. החזר תערובת לרתיחה; הוסף שרימפס. לבשל 3 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מסננים שרימפס במסננת מעל קערה בינונית, שומר נוזל בישול. יש לשטוף שרימפס מתחת למים קרים; לנקז היטב. תניח בצד. להשליך גבעולי סלרי, שום, ועלי דפנה מנוזל בישול; הגדר בצד נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.