שרימפס בסגנון איטלקי עם ספגטי
שרימפס בסגנון איטלקי עם ספגטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אורגנו, בזיליקום, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דלעת ספגטי בסגנון איטלקי, דלעת ספגטי בסגנון איטלקי, ו טונאן וספגטי-סגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, על 10 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים שאלוט ושום בשמן זית עד שאלוט הם רפויים, על 5 דקות. מערבבים עגבניות( עם מיץ), רסק עגבניות, יין, אורגנו ובזיליקום. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
לשטוף ולנקז שרימפס; להוסיף לרוטב. מערבבים לעתים קרובות רק עד אטום אבל עדיין רטוב למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 5 עד 6 דקות.
מערבבים רוטב לתוך פסטה מבושלת. חלוקת תערובת שווה בין ארבע קערות.
מפזרים פטרוזיליה; מוסיפים מלח, פלפל וגבינה לפי הטעם.