קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

שרימפס בפנקייק: קרספל די סקמפי

שרימפס בפנקייק: קרספל די סקמפי
שרימפס בפנקייק: קרספל די סקמפי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה הוא רע למדי. נסו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס סקמפי, ו שרימפס סקמפי לטבול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה גדולה שלבו את הביצים השלמות, 1 כוס חלב, 3/4 כוס קמח וקורט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים היטב עם מטרפה ומניחים בצד במקרר למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בינתיים, בסיר ציר בינוני, ממיסים 5 כפות חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
טורפים פנימה את יתרת 1/2 כוס הקמח ומבשלים על אש בינונית 5 דקות תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בסיר נפרד מחממים את יתרת החלב על אש בינונית עד שהוא חם אך לא צרוב. מקציפים לאט את החלב החם והחלמונים הטרופים לתערובת החמאה והקמח על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מבשלים תערובת זו על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהיא מסמיכה לעקביות של חמין.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
צ אודרצ אודר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסירים מהאש ומניחים בצד.
8
מוציאים את בלילת הקרפ מהמקרר ומערבבים.
9
מחממים מחבת טפלון על אש גבוהה ויוצקים מספיק מהבלילה רק כדי לצפות את התבנית. מבשלים במשך 1 דקה, ואז להעיף ומבשלים דקה נוספת. מניחים את הקרפ בצד וממשיכים עם הבלילה שנותרה עד שהכל נגמר. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 דקות, עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם רק ורודים, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
13
מוסיפים את מחית הפרוסקו והעגבניות ומבשלים על אש גבוהה 2 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פרוסקו.פרוסקו.
14
חמאה קלות או משמנים תבשיל טרקוטה עגול בגודל 10 אינץ ' ומרפדים את התחתית בכמה קרפים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קרפיםקרפים
15
מורחים כ-1/3 כוס מהבצ ' מל מעל הקרפים, ואז מעליו מעט מהשרימפס. חזור על תהליך שכבות זה עד שכל החומרים נגמרים. למעלה עם סלט הריקוטה ואופים, ללא כיסוי, במשך 20 דקות, עד שהגבינה מבעבעת והבצ ' מל התחזק לעקביות דמוית פודינג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
קרפיםקרפים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
16
מניחים להתקרר 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

ניתן לשלב שרימפס עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
נר ריחני של בקבוק יין דקוגלו-סוביניון בלאן
נר ריחני של בקבוק יין דקוגלו-סוביניון בלאן