שרימפס ברביקיו בעטיפות חסה
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 21%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עטיפות חסה עוף סיניות על האש, עטיפות חסה שרימפס, ו שרימפס פג'יטה חסה עוטפת.
הוראות
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה. זורקים שרימפס עם טפטוף שמן ומתבלים בפלפל כתוש, מלח ופלפל שחור.
מערבבים ריבה ורוטב ברביקיו.
צולים שרימפס 2 דקות בצד הראשון, הופכים ומדביקים בנדיבות ברוטב. מבשלים דקה או 2 יותר, הופכים ומביסים שוב. מבשלים 1 דקה יותר ואז מעבירים לצלחת הגשה.
כדי לאכול, לעטוף שרימפס חסה עם מלפפון.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. הווינה ליידה סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![וינה ליידה סוביניון בלאן]()
וינה ליידה סוביניון בלאן
מציג מינרליות אקספרסיבית, סוביניון בלאן 2013 מסומן בעוצמה ארומטית עוצמתית ובספקטרום ארומטי רחב, עם תווים צמחיים, ציטריים וטרופיים. הוא טרי בחיך, מציע חומציות פריכה וחריפה וגימור לימון עסיסי. זוג עם עוגות סרטנים, טרגון עוף או מולים.