שרימפס ברוטב סאקי-שום
מתכונים דומים: שרימפס טמפורה עם רוטב טבילה סויה, שרימפס מאודה סאקי, ו סאקי קיץ סנגריה: קוקטייל סאקי קל ומרענן.
הוראות
במחבת 8 עד 10 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים שום ובצל בשמן זית עד חום זהוב, כ 2 דקות.
תוסיף שרימפס וסאקי. מערבבים לעתים קרובות עד שרימפס אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 2 עד 3 דקות.
מוסיפים חמאה, רוטב סויה ופטרוזיליה; מערבבים עד שהחמאה נמסה ומערבבים לרוטב.
כף לתוך 4 קערות רדודות קטנות.
מגישים עם לחם פריך או אורז מבושל חם.