קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות10
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

שרימפס ברוטב פפרוני שום

שרימפס ברוטב פפרוני שום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו שרימפס ברוטב פפרוני שום. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 548 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שרימפס, פפרוני, לחם לעיס פריך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 46%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: המבורגרים של לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני מגישים על לחמניות שום), פיצה האט סגנון רך שום פרמזן מקלות לחם עם פפרוני טבילה רוטב, ו שרימפס עם רוטב שום.

הוראות

1
במחבת מטגן בינונית מחממים 2 כפות מהשמן על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את קוביות הפפרוני עד שהוא משחרר מעט מהשמן שלו, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את יתרת השמן והשום ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
תנו לטעמים להחדיר על האש הנמוכה למשך 5 עד 7 דקות. בינתיים, בקערה, מערבבים יחד את האדובו, הפפריקה והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את השרימפס ומצפים אותם באופן שווה בתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5
תנו לנוח 15 דקות על השיש כדי להגיע לטמפרטורת החדר.
6
מוסיפים את השרימפס לשמן השום, מעלים מעט את האש לבישול, מערבבים והופכים לבישול השרימפס באופן אחיד, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מגישים כמתאבן עם קיסמים ולחם לעיס פריך, לספיגה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אן איימי פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
אן איימי פינו גרי
אן איימי פינו גרי
ניחוחות של אגס ברטלט, גרדניה, אפרסק לבן, תה לבן, יסמין, קרקר גרהם וקש. טעמים של אגס אסייתי, תאנה לבנה, אפרסק לבן, תות לבן ופרחי שומר. הגימור יבש, ארוך ומונע חומצה.משתלב היטב עם עוף צלוי, סלט קיסר, מולים, צלע חזיר מזוגג חבושים, דלעת בגריל, פורל צרוב במחבת וביבימבאפ.