שרימפס ובוק צ'וי מוקפץ עם ג' ינג'ר וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 3 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל טחון, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. וזה טוב. נסו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את 5 המרכיבים הראשונים בקערה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מפזרים שרימפס עם פלפל אדום; מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שרימפס, ומבשלים 4 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
הסר שרימפס מהמחבת, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחממים שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוסף בוק צ ' וי, בצל, ואפונה שלג. לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
בוק צ ' וי.
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים שרימפס ותערובת רוטב סויה שמורה; מבשלים 1 1/2 דקות או עד מבעבע, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.