שרימפס ודגנים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 813 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, חמאה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו שרימפס ודגנים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר כבד תחתית, להביא את ציר העוף, ואת הקצפת שמנת עד רתיחה נמוכה. בעוד המבעבע מקציף את שיבולת השועל וקורטוב של מלח. מערבבים כל הזמן ולחזור לרתיחה נמוכה. מבשלים עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים בחמאה וגבינת פרמזן. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אינסטנט פודינג לימון
(הוציאו כבד וצוואר)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 אונקיות צ'דר מגורר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני. ממיסים חמאה ובצל טחון, שום ופלפל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לטגן עד רך שקוף, ולהוסיף את הנקניק. כאשר הנקניק מבושל, להוסיף את השרימפס לטגן במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מוסיפים יין לבן ועגבניות חתוכות לקוביות. מביאים לרתיחה, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.