שרימפס וטורטיית צ'יפס
שרימפס וטורטיית צ'יפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 444 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלים מ 4, פימנטון, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טורטייה חזיר ותפוחי אדמה, תבשיל שבב טורטיה, ו עוף-מרק צ'יפס טורטייה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, קומץ אור של מלח ופלפל, ואת פימנטון.לרסק קלות את הצ ' יפס בשקית. מערבבים אותם לתוך הביצים ולתת את התערובת לשבת עד צ ' יפס רכים, 5 עד 10 דקות.
יוצקים 2 כפיות שמן למחבת קטנה מאוד על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את השאלות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלות הוא רך ומתחיל חום, 3 עד 4 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את השאלוט לצלחת כדי להתקרר.כאשר מגניב, מערבבים את השאלוט לתוך תערובת הביצה. מערבבים בכוסברה ושרימפס עד בשילוב יסודי.עם המחבת עדיין מעל חום בינוני, יוצקים את הנותרים 2 כפיות שמן. כאשר הוא מתחיל להבהב, יוצקים בתערובת טורטייה.
תן לו לבשל ללא הפרעה במשך דקה או שתיים, ואז לנער את המחבת קדימה ואחורה ולהפעיל מרית דקה סביב הקצוות של טורטייה. אם יש ביצה רופפת, נוזלת, להרים קצה של טורטייה עם המרית ולהטות את המחבת כדי לתת ביצה נוזלית לרוץ מתחת. מבשלים עד החלק העליון של טורטייה הוא עדיין רטוב אבל כבר לא נוזל נוזל נוזל, 3 עד 5 דקות או יותר, בהתאם לגודל של המחבת. הפעל את המרית סביב הקצוות של טורטילה ולאחר מכן את כל הדרך מתחתיו כדי לוודא התחתון הוא לא דבק.אם המרית שלך היא גדולה מספיק, להשתמש בו כדי להעיף את טורטייה במחבת. לחלופין, לקחת צלחת מעט גדול יותר מאשר המחבת ולהפוך אותו על גבי המחבת. באמצעות כפפות תנור, לתפוס את שני הצדדים של המחבת, גם מחזיק את הצלחת, ובמהירות והחלטיות להפוך הן מחבת צלחת הפוך, להפוך את הטורטייה על הצלחת והסרת המחבת.אם המחבת נראית יבשה, להוסיף עוד כפית או כך של שמן זית, וכאשר הוא מתחיל להבהב, להחליק את טורטייה בחזרה למחבת, לא מבושל בצד למטה. לנער את המחבת כדי ליישר את טורטייה, להקטין את החום לנמוך, ולהמשיך לבשל עד שיפוד מוכנס למרכז יוצא יבש, 2 עד 3 דקות.הפוך את הטורטייה לצלחת שוב, תן לה להתקרר לכמה דקות, ולאכול.הערה: אם אין לך מחבת קטנה מאוד, זה עדיין יעבוד; זה לא יהיה עבה כמו טורטייה ספרדית ובמקום יהיה קרוב יותר פריטטה.הודפס מחדש עם אישור מ
הגש את עצמך: הרפתקאות ליליות בבישול עבור אחד על ידי ג ' ו יונאן. זכויות יוצרים 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.קרדיט צילום לכריכה: אד אנדרסון © 2011