שרימפס וירקות טמפורה
שרימפס וירקות טמפורה יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 536 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . גשו לסופר וקנו שמן בוטנים, רוטב סויה, שרימפס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 78%. הציון הזה מוצק. נסו שרימפס וירקות טמפורה, ירקות טמפורה, ו ירקות טמפורה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בקערה. הניחו בצד כדי לאפשר לטעמים להתפתח.
הכינו את השרימפס: פרפר את השרימפס על ידי כריתת הגב, והקפידו לא לחתוך עד הסוף. פתח את השרימפס כמו ספר ושטוף היטב במים קרים.
מכניסים את הקמח לקערה ומקציפים פנימה את הסלצר כדי להוציא את כל הגושים.
מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב. טעם עם שמן שומשום וקורט מלח. הבלילה צריכה להיות עקביות של שמנת כבדה.
מחממים כ -2 סנטימטרים של שמן בוטנים ל -375 מעלות צלזיוס בווק או במחבת עמוקה. מייבשים היטב את השרימפס והירקות. אבק אותם בקמח כדי לספוג את כל הלחות שנותרה ולנער את העודפים. טובלים אותם בבלילה בזה אחר זה. זרוק 4 או 5 חתיכות בכל פעם בשמן החם, אל תצפוף את התבנית. מטגנים עד להזהבה, הופכים פעם אחת, כ -3 דקות. כדי לשמור על ניקיון השמן בין קבוצות, הרחיקו את פיסות הבלילה הקטנות שצפות בשמן.
מוציאים את השרימפס והירקות המטוגנים מהשמן ומסננים על מגבות נייר; מתבלים אותם במלח.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
ניתן לשלב שרימפס עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות כרם צ ' שלם 3 פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -26 דולר לבקבוק.
![כרם חהלם 3 פינו גרי]()
כרם חהלם 3 פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חיים מלאכת יד יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. החומצה עם קצוות הסכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמת לפה שלך להשקות והידיים שלך רועדות.